LPD ΚΑΙ PMR ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ ALAN - ALINCO - COBRA - ICOM - KENWOOD - MOTOROLA - TELCO - YAESU  ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΔΕΙΑ !  "LICENSE FREE TRANSCEIVER"
ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ (ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΥ)  !!!     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ  !!!
ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ Ν' ΑΚΟΥΣΤΕΙΤΕ ...    ΠΑΡΤΕ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΓΙΑ Ν' ΑΚΟΥΓΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ !!!

ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ PMR ALAN 451R ΚΑΙ 456R

Τώρα και με σύστημα call που ακούγεται η κλήση στον καλούμενο πομποδέκτη σαν κουδούνισμα τηλεφώνου !!!
Με πολλούς κωδικούς για να μην ακούγονται και ενοχλούν οι ξένοι που πιθανόν να συνομιλούν στο ίδιο κανάλι !!!

     Ο καθένας μπορεί να προμηθευτεί τέτοιες συσκευές για ερασιτεχνικούς ή επαγγελματικούς σκοπούς. Έτσι μπορούν να εξυπηρετηθούν χωρίς σχεδόν κανένα επί πλέον κόστος, μεταξύ άλλων και οι ανάγκες τηλεπικοινωνίας:
     Σε εκδρομές, στο κυνήγι, στο κάμπινγκ, με τη βάρκα, από όχημα σε όχημα ταξιδεύοντας, από κτίριο σε κτίριο, σε εργοτάξια, σε ομάδες SECURITY, σε ομάδες δασοπροστασίας, από τοπογράφους, από τεχνικές εταιρίες, από σχολές οδηγών, της εισόδου ενός κέντρου με τη διεύθυνση, της κουζίνας με σερβιτόρους, από προσκόπους, για να ακούτε το μωρό με τη λειτουργία VOX, για να παίζουν τα παιδιά (μικρά και μεγάλα), για να συνομιλείτε με το φιλικό σας πρόσωπο, για να γνωρίσετε νέους φίλους,  κ.λ.π.  κ.λ.π.

     Το μόνο κόστος μετά την προμήθεια αυτών των ασυρμάτων είναι η αγορά μπαταριών για τη λειτουργία τους. Και αυτό όμως το κόστος σχεδόν εκμηδενίζεται αν χρησιμοποιήσετε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μεγέθους ΑΑ με τις οποίες οι ασύρματοι λειτουργούν άψογα !
     Πολύ σύντομα θα μπορούμε να σας προσφέρουμε και μπαταρίες επαναφορτιζόμενες με πολύ μεγάλη απόδοση καθώς και ταχυφορτιστές οι οποίοι θα μπορούν να τις γεμίζουν και από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου !

Hit Counter          BACK TO INDEX

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

     Οι ασύρματοι αυτοί είναι δύο κατηγοριών και λέγονται LPD (Low Power Devices) η μία και PMR (Private Mobile Radio) η άλλη.  Μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα από οποιονδήποτε στις χώρες που έχουν υπογράψει τις σχετικές συμφωνίες. Τις συμφωνίες και αποφάσεις αυτές έχει υπογράψει και η χώρα μας η Ελλάδα.


Με την απόφαση 14100 / 6 Μαρτίου 2002 του υφυπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών Σπυρίδωνα Βούγια που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως Αρ. Φύλλου 328 Τεύχος Δεύτερο της 19 Μαρτίου 2002, η διακίνηση και χρήση των ασυρματικών συσκευών PMR446 είναι ελεύθερη!
Για να διαβάσετε αυτή την απόφαση πατήστε εδώ
"απόφαση 14100 / 6 Μαρτίου 2002"
.

    Τα LPD (Low Power Devices) είναι πομποδέκτες χαμηλής ισχύος (10 mW) που λειτουργούν σε μέρος των συχνοτήτων UHF (433.075 - 434.775 Mhz) και έχουν 69 κανάλια. Είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει σε μικρές αποστάσεις με χαμηλό κόστος.

   Τα PMR (Private Mobile Radio) είναι πομποδέκτες με ισχύ μεγαλύτερη (500 mW) από αυτή των LPD. Λειτουργούν και αυτά σε μέρος των UHF συχνοτήτων (446.00625 - 446.09375 Mhz) και έχουν μέχρι 8 κανάλια. Έχουν εμβέλεια 5-10 km υπό ευνοϊκές συνθήκες!

Τα 8 κανάλια των PMR και οι συχνότητες που τους αντιστοιχούν είναι:

CH 1 = 446.00625 Mhz
CH 2 = 446.01875 Mhz
CH 3 = 446.03125 Mhz
CH 4 = 446.04375 Mhz
CH 5 = 446.05625 Mhz
CH 6 = 446.06875 Mhz
CH 7 = 446.08125 Mhz
CH 8 = 446.09375 Mhz

   LPD και PMR δεν επικοινωνούν μεταξύ τους επειδή αν και είναι στην ίδια UHF μπάντα ραδιοσυχνοτήτων, τα κανάλια τους δεν συμπίπτουν. Έτσι αν είστε μια ομάδα που θέλετε να μιλάτε μεταξύ σας πρέπει να πάρετε όλοι ίδιας κατηγορίας πομποδέκτες LPD ή PMR.
   Εμείς σας συστήνουμε να προτιμήσετε PMR επειδή έχουν μεγαλύτερη ισχύ άρα και μεγαλύτερη εμβέλεια. Τέτοιοι είναι και οι πιο κάτω πομποδέκτες που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Μπορούμε να σας τους στείλουμε μαζί με ότι άλλα παρελκόμενα (μπαταρίες, φορτιστές, εξωτερικά μικρόφωνα κ.λ.π.) θέλετε με το ταχυδρομείο και να παραλάβετε σε δύο εργάσιμες μέρες. Τηλεφωνήστε για συνεννόηση.

 -----------------------------------------------------------------------------------------

ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ
ALAN HP 446 extra
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ 
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ !

215.00 €   ( 73.261 δρχ)

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 -----------------------------------------------------------------------------------------

Δείτε ακόμη MOTOROLA ΑΣΥΡΜΑΤΟΥΣ PMR   T5422   T5522    KAI T6222

 -----------------------------------------------------------------------------------------

ALAN 451

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ  103.00     ( 35.097 ΔΡΧ )

8κάναλος φορητός πομποδέκτης PMR 446 Mhz

     Το ALAN 451 είναι φορητός πομποδέκτης pmr 446 Mhz νέας γενιάς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς άδεια σε όλες τις χώρες που η συχνότητα 446MHz είναι ελεύθερη. Η μπάντα λειτουργίας των 446MHz παρέχει επικοινωνία ουσιαστικά απαλλαγμένη από ατμοσφαιρικές παρεμβολές και παρόλη τη μικρή ισχύ, επιτρέπει επικοινωνία σε μια απόσταση μέχρι 5 -10 χλμ (υπό ευνοϊκές συνθήκες). Το μόνο όριο που τίθεται στο να επιτύχετε επικοινωνία σε αυτή την μέγιστη απόσταση είναι η παρεμβολή εμποδίων όπως λόφοι, κτίρια κλπ. Λειτουργεί με 3 αλκαλικές ή επαναφορτιζόμενες μπαταρίες τύπου ΑΑ. Διαθέτει οθόνη απεικόνισης των λειτουργιών του και πολλά άλλα.

Πλεονεκτήματα / Χαρακτηριστικά

 • LCD οθόνη φωτιζόμενη που δείχνει αριθμό καναλιού, κατάσταση μπαταρίας, επιλεγμένες λειτουργίες.

 • 8 κανάλια επικοινωνίας.

 • Call alert και End conversation beep ήχοι.

 • Vox 3 επιπέδων για επικοινωνία "με τα χέρια ελεύθερα".

 • Scan λειτουργία για έλεγχο ελεύθερων καναλιών και Bscan για έλεγχο καναλιών όπου υπάρχει επικοινωνία.

 • Auto battery save λειτουργία που μειώνει δραματικά την κατανάλωση μπαταριών.

 • Babyphone λειτουργία  για παρακολούθηση μωρών.

 • Key lock λειτουργία για αποφυγή πίεσης των πλήκτρων κατά λάθος.

 • Dual Watch λειτουργία για ταυτόχρονο έλεγχο δύο καναλιών.

 • Λειτουργεί με τρεις ΑΑ επαναφορτιζόμενες ή απλές μπαταρίες. Με απλές αλκαλικές μπαταρίες λειτουργεί μέχρι 73 ώρες (10% συνομιλία, 90% αναμονή).

 • Output power  500 mW  ERP.

 • Βάρος   100 gr   χωρίς μπαταρίες.

 • Διαστάσεις    5 Χ 9.5 Χ 2.5 cm.

 -----------------------------------------------------------------------------------------

ALAN 456 R

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ  118.00 €    ( 40.208 ΔΡΧ )

8κάναλος φορητός πομποδέκτης PMR 446 Mhz

    Το ALAN 456 είναι φορητός πομποδέκτης pmr 446 Mhz νέας γενιάς όπως και το μοντέλο ALAN 451 με επί πλέον όμως δυνατότητες.

  - Η πιο χρήσιμη και πάρα πολύ σπουδαία επί πλέον δυνατότητα του ALAN 456 είναι η δυνατότητα χρησιμοποίησης υποτόνων (CTCSS) και ψηφιακών κωδικών (DCS) που διαθέτει. Αυτό σημαίνει ότι όταν κάνουμε χρήση αυτών των δυνατοτήτων μπορούμε να έχουμε τον πομποδέκτη συνεχώς ανοιχτό περιμένοντας να μας καλέσει κάποιος γνωστός χωρίς ν' ακούμε άλλες ενοχλητικές συνομιλίες. Αν χρησιμοποιούν το ίδιο κανάλι και άλλοι, εμείς θα ακούσουμε από το μεγάφωνο του πομποδέκτη μας μόνο την φωνή του γνωστού ή των γνωστών μας που και αυτοί θα έχουν κάνει στα μηχανήματα τους τις ίδιες ρυθμίσεις (CTCSS) και (DCS) με εμάς! Αυτό είναι πλεονέκτημα πολύ σπουδαίο και σίγουρα αξίζει την διαφορά τιμής από άλλα φθηνότερα μοντέλα που δεν διαθέτουν την εξυπηρέτηση αυτή.

  - Ένας παράγοντας που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπ' όψη για την προτίμηση και εκλογή ενός μοντέλου πομποδέκτη, είναι η δυνατότητα να λειτουργεί με κοινές μπαταρίες μεγέθους ΑΑ και όχι με μικρότερες μεγέθους ΑΑΑ. Οι ΑΑ είναι περισσότερο διαδεδομένες, έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα (διάρκεια) και είναι φθηνότερες από τις ΑΑΑ. Η πείρα μας έχει διδάξει, να προτιμούμε τις συσκευές που εργάζονται με τις πιο κοινές (ΑΑ μεγέθους) μπαταρίες. Ο ALAN 456 λειτουργεί με τέτοιες και έτσι έχει ένα ακόμη πολύ σπουδαίο προτέρημα έναντι άλλων!

Πλεονεκτήματα / Χαρακτηριστικά του ALAN 456

Σαν το ALAN 451 με επί πλέον τα εξής:

 • LCD οθόνη φωτιζόμενη που δείχνει 17 ενδείξεις.

 • 9 μνήμες.

 • 38 CTCSS (υπότονοι) και 83 DCS (τόνοι ψηφιακοί) για λήψη μηνυμάτων από χρήστες που χρησιμοποιούν το ίδιο κανάλι και μόνο τον ίδιο τόνο αποφεύγοντας έτσι τις ανεπιθύμητες παρεμβολές.

 • Intercom λειτουργία για ταυτόχρονη επικοινωνία, με χρήση δύο μικρομεγαφώνων ή kit δύο λαρυγγοφώνων που δεν επηρεάζονται πολύ από τον θόρυβο του αέρα και της μηχανής (δεν περιλαμβάνονται), μεταξύ οδηγού και συνεπιβάτη μοτοσικλέτας ή με άλλον πομποδέκτη pmr 446 (πχ με επιβάτες άλλης μοτοσικλέτας).

 • Υποδοχή 3.5 m/m stereo επί πλέον για ακουστικά-μικρόφωνο ενδοεπικοινωνίας (intercom).

-----------------------------------------------------------------------------------------

Αξεσουάρ κοινά και για τους δύο τύπους (ALAN 451 και ΑLΑΝ 456)

 • MA 24: Μικρόφωνο με ακουστικό (μεγαφωνάκι) και PTT............................................................6.000 ΔΡΧ.  ή  17.61

 • MA 26: Μικρομεγάφωνο με ρυθμιστή έντασης..........................................................................8.500 ΔΡΧ.  ή  24.94

 • MA 28: Μικρόφωνο με ακουστικό miniaturised και PTT...............................................................5.000 ΔΡΧ.  ή  14.67

 • MA 30P: Μικρόφωνο με ακουστικό με εύκαμπτο βραχίονα...........................................................6.000 ΔΡΧ.  ή  17.61

 • MA 35: Μικρόφωνο με κεφαλοακουστικό (μεγαφωνάκι) και με PTT..............................................6.000 ΔΡΧ.  ή  17.61

 • T05 PLUS: Λαρυγγόφωνο με ακουστικό..................................................................................9.000 ΔΡΧ.  ή  26.41

 • X07: Λαρυγγόφωνο με ακουστικό και PTT.............................................................................14.000 ΔΡΧ.  ή  41.09

 • MA 40: Kit για ALAN 456 δύο λαρυγγόφωνων για ενδοεπικοινωνία σε μοτοσικλέτα μεταξύ οδηγού και συνοδηγού. Η συνομιλία τους είναι full duplex, δηλαδή μπορούν ταυτόχρονα να μιλάνε και να ακούνε. Αν θέλουν να συνομιλούν και να ακούγονται και με άλλους πομποδέκτες άλλων μοτοσικλετών κλπ, μπορούν να πατούν το PTT του πομποδέκτη ή να έχουν ενεργοποιήσει το VOX. Τα λαρυγγόφωνα είναι πολύ κατάλληλα για θορυβώδη περιβάλλοντα επειδή πιάνουν την φωνή που δημιουργείται στις φωνητικές χορδές ακουμπώντας στον λαιμό. Έτσι είναι πολύ κατάλληλα για χρήση σε μοτοσικλέτες καθώς είναι αναίσθητα στον θόρυβο του αέρα και της μηχανής. Μπορούν να χρησιμοποιούνται και όπου αλλού υπάρχουν ισχυροί ακουστικοί θόρυβοι...............................................................20.000 ΔΡΧ.  ή  58.69

MA 24MA 26MA 28MA 30P

MA 35T05 PLUSX 07wpeB.jpg (37567 bytes)

 • MW 903GS: Φορτιστής τοίχου................................................................2.500 ΔΡΧ.  ή    7.34

 • CA 456: Φορτιστής επιτραπέζιος,+1 SET μπαταρίες,+ τροφοδοτικό τοίχου.......9.000 ΔΡΧ.  ή  26.41

 • CA 456-2S: Διπλός επιτραπ. φορτ.,+2 SET μπαταρίες,+ τροφοδ. τοίχου.......11.000 ΔΡΧ.  ή  32.28

mw 903gs.jpg (4352 bytes)CA 456ca 456-2s.jpg (6342 bytes)

 • CCUN: Προστατευτική θήκη ασυρμάτου....................................................1.500 ΔΡΧ.  ή    4.40

 • POUN: Τσαντάκι μέσης με θήκη για τον ασύρματο......................................5.000 ΔΡΧ.  ή  14.67

 

 ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ MAZI ΜΕ ΤΟΝ ΦΠΑ


GMDSS VHF EMERGENCY BATTERY CHARGERS ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ     MARINE POWER SUPPLY & BATTERY CHARGERS

ΦΙΛΤΡΑ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ RF FILTERS     H.F. AUTOMATIC ANTENNA TUNER     ΚΕΡΑΙΕΣ ANTENNA

-------------------------------------------------------------------------------------

CONTINUITY TESTER (ΤΖΙΤΖΙΚΙΑ) BZ-01 & BZ-02

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ CABLE TRACER CT-01     ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ CABLE TRACER CT-02

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ 12 ΚΑΛΩΔΙΩΝ 12 CABLES TRACER (FINDER-SPLITTER) CFS-01

DIALER ANTI-DIALER     AUTO DIALER ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ     ΦΡΑΓΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ INTERNET     ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ TELEPHONE REMOTE CONTROL

-------------------------------------------------------------------------------------

ΜΕΙΩΤΗΡΕΣ ΣΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΕΣ SPEED CONTROL

ΦΩΤΟΔΙΑΚΟΠΤΕΣ PHOTO SWITCH     ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ LIGHT DIMMER

-------------------------------------------------------------------------------------

ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ PMR ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΔΕΙΑ     ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΕΣ HF-VHF-UHF     ΔΕΚΤΕΣ SCANNER     ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΙΑ RADAR ΤΡΟΧΑΙΑΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

ΗΛΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ     ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ     ΑΝΕΜΟΜΕΤΡΑ     ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ     ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΑΣΗΣ     UPS

-------------------------------------------------------------------------------------

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ     ΜΝΗΜΕΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ     ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΡΤΩΝ ΜΝΗΜΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

ΑΥΤΟΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΡΟΛΟΓΙΑ DCF77     GPS     ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

-------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΛΠ     ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

-------------------------------------------------------------------------------------

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ     ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ABOUT US     ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ BACK TO INDEX

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Τηλεφωνήστε για περισσότερες πληροφορίες ή αν θέλετε να προμηθευτείτε κάτι και ας μην είναι εργάσιμες ώρες. Τηλέφωνο 210 6830030 και κινητό τηλέφωνο για άμεση επικοινωνία  693 6830030
- Εντός του λεκανοπεδίου Αττικής στέλνουμε με δικό μας μέσο σε πολύ λίγες ώρες παραγγελίες άνω των 60.00 χωρίς καμία επί πλέον χρέωση σχεδόν όλο το 24ωρο!   Επικοινωνήστε μαζί μας για συνεννόηση.
- Αν είστε μακριά στέλνουμε ταχυδρομικά με συστημένο και ασφαλισμένο πακέτο που το παραλαμβάνετε συνήθως σε δύο εργάσιμες ημέρες. Προϋπόθεση για την ταχυδρομική αποστολή είναι να έχετε καταθέσει σε τραπεζικό μας λογαριασμό το αντίτιμο της αξίας των εμπορευμάτων συν τα έξοδα αποστολής ή να έχει προηγηθεί συνεννόηση για τον τρόπο εξόφλησης (π.χ. αντικαταβολή κλπ). Αφού κάνετε την κατάθεση μας ειδοποιείτε τηλεφωνικά ή με FAX ή με e-mail και αν το ωράριο το επιτρέπει εμείς παραδίδουμε στο ταχυδρομείο το πακέτο την ίδια μέρα. Αν το ταχυδρομείο είναι κλειστό κάνουμε την αποστολή την επόμενη εργάσιμη μέρα. Εσείς παραλαμβάνετε συνήθως σε όλη την Ελλάδα σε δυο εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή !
- Ένας άλλος πολύ σύγχρονος τρόπος προμήθειας από μακριά είναι να δώσετε εντολή σε μία εταιρία COURIER (ιδιωτικό ταχυδρομείο) να αγοράσει από εμάς για λογαριασμό σας. Συνήθως η COURIER σας παραδίδει την επόμενη μέρα.


Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής και με πιστωτική κάρτα VISA ή MasterCard. Τηλεφωνήστε!

GALAXY®   ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝ. ΚΡΗΤΙΚΟΣ
ΚΑΡΑΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  17Α  -  ΧΑΛΑΝΔΡΙ  -  ΑΘΗΝΑ - ΤΚ 15232         ΤΗΛ / ΦΑΞ :
210 6830030
                                 
 
Κινητό τηλέφωνο για άμεση επικοινωνία : 693 6830030